خدمات مشاوره حضوری و نوروتراپی با رعایت فاصله گذاری اجتماعی هوشمند در دسترس است. استفاده از ماسک الزامی است.

به راحتی مشاوره بگیرید
همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.

دلتنگی بعد از جدایی

دلتنگی بعد از جدایی بین زن و مردی که عاشق همدیگر بوده‌اند امری طبیعی است. پس از جدایی و ترک عشق زندگی‌تان، احساسات منفی در درون شما شروع به انباشته شدن می‌کند. بدترین احساس بعد از جدایی دلتنگی برای عشق‌تان است. در این برهه‌ زمانی، علاقه‌ای به ادامه زندگی نخواهید داشت و بیشتر تمایل دارید که تنها باشید. حتی نسبت به جامعه نیز احساس بیگانگی می‌کنید به طوری که دیگر حاضر نیستید به تماس‌های تلفنی جواب بدهید و یا سر قرار بروید، فکر می‌کنید که دنیا به آخر رسیده است.

این نوع دلتنگی بسیار دردناک است. هر روز تعداد زیادی از افراد از یکدیگر جدا می‌شوند و دچار دلتنگی بعد از جدایی نیز می‌شوند. عاشق شدن بیشتر آسان است اما حفظ و نگه‌داشتن این رابطه به مراتب سخت‌تر است از عاشق شدن می‌باشد. بنابراین اگر می‌خواهید به روند عادی زندگی بازگردید، باید احساسات و عواطف خود را کنترل کنید. در این مقاله می‌خواهیم درباره دلتنگی بعد از جدایی و راه‌هایی که به ما کمک می‌کند تا از این احساس کمی دور بمانیم، صحبت کنیم، پس تا آخر این مطلب ما را همراهی نمایید.

با احساس دلتنگی بعد از جدایی چه کنیم؟

در همه ادوار مردم با جدایی دست و پنجه نرم می‌کنند، شما اولین کسی نیستید که که یک رابطه عاشقانه را تمام می‌کنید. حتماً دلیلی برای پایان رابطه وجود داشته و شاید اکنون نمی‌دانید علت جدایی چه بوده و عیبی هم ندارد. باید در این مورد پذیرش خود را بالا ببرید چرا که در این صورت شما روند بهبودی را طی خواهید کرد و این بهبودی از طریق درون‌گرایی آغاز می‌گردد.

بهتر است بر روی زمان حال تمرکز کنید و اینکه امروز چه کاری می‌توانید انجام دهید؟ قطعاً تمرین ذهن آگاهی در کاهش دلتنگی بعد از جدایی می‌تواند بسیار مفید باشد.

 

دلتنگی بعد از جدایی

 

با شخص جدیدی قرار ملاقات نگذارید، خود را ملاقات کنید

برای کاهش دلتنگی بعد از جدایی ممکن است برای شروع رابطه دوستی جدید و گذاشتن قرار ملاقات وسوسه‌انگیز اقدام کنید، اما این همیشه ایده مناسبی نیست. بهترین روش برای خودشناسی، صرف وقت برای تامل شروع رابطه است. این وقت گذاشتن به شما کمک می‌کند تا در مورد انتظارات و خواسته‌های خود برای شروع رابطه جدید بیشتر فکر کنید.

در زمان تنهایی، فرصت مناسبی دارید تا به کارهایی که قبل از پایان رابطه فرصت پرداختن به آن ها را نداشتید، رسیدگی کنید.

به عنوان مثال، می توانید مجدداً به باشگاه بروید تا از میزان استرس خود کم کنید و مدتی را صرف سرگرمی‌های لذت بخش و بودن در کنار دوستان صمیمی‌تان کنید. بنابراین به جای پرداختن به روابط گذشته، سرگرم شدن به کارهای جدید، به شما کمک می‌کند که آینده را بدون یار سابقتان تصور کنید.

البته دوستان‌تان ممکن است شما را به بیرون رفتن، خوش گذراندن و “فراموش کردن” عشق سابقتان وادار کنند. در این مورد خیلی باید مراقب باشید. از آنجا که بیرون رفتن با دوستان و خوش گذراندن خوب است اما دوران بعد از جدایی می تواند شما را به مرحله آسیب پذیری وارد کند. ممکن است در طول این مدت تصمیماتی بگیرید که بعداً پشیمان شوید. به علاوه این فرصت از شما گرفته می‌شود که در مورد این رابطه تازه پایان یافته تأمل کنید و آن را بسنجید و بهبود بخشید.

روی داشته‌های خود تمرکز کنید

در ابتدا به علت غوطه ور شدن در احساس دلتنگی بعد از جدایی، فکر کردن یا برنامه ریزی در مورد آینده، کاری بسیار دشواری خواهد بود. به همین خاطر، دید شما ممکن است روی نقاط منفی زندگی متمرکز شود، پس یهتر است به جای تمرکز بر روی دلایل جدایی، انرژی دوباره خود را برای قدردانی از آنچه دارید معطوف کنید.  برای چیز‌های کوچک شکرگزار باشید. می‌توانید به خاطر یک دوست خوب یا به خاطر توانایی هایی که دارید و به دیگران اختصاص می دهید شکرگزار باشید.

 زمانی که از دلتنگی بعد از جدایی رنج می‌برید، انجام دادن کار خیر برای یک دوست یا یک عزیز می‌تواند در دور کردن حواستان مؤثر باشد. یا اینکه با خودتان قرار ملاقاتی داشته باشید و کاری مهربانانه برای خودتان انجام دهید تا روحیه تان را بهبود بخشد.

حتماً شما یک زندگی کامل و چیزهای زیادی برای کشف کردن پیش روی خود دارید که شما را خوشحال خواهند کرد. از این رو بهتر است فهرستی از چیزهایی که شما قدردان آن هستید را تهیه کنید. متمرکز شدن بر روی داشته های خود، سطح بهبودی جسمی و ذهنی شما را ارتقا می‌بخشد.

واقعیت را بپذیرید

بعد از جدایی ممکن است فکر بازگشت به سمت یار سابقتان برای شما تسلی‌دهنده باشد. اما این مسئله با تلاش‌های شما برای ادامه حرکت رو به جلو در تضاد می‌باشد. تا زمانی که شما گذشته را رها نکنید حرکت به سمت جلو دشوار خواهد بود. شما باید بپذیرید که رابطه به هر دلیلی تمام شده است و فکر کردن به گذشته حال شما را خوب نمی‌کند و تاثیری در زندگی آینده شما نخواهد داشت.

البته در این مورد روزنه‌های امیدی نیز وجود دارد و اینکه دوباره با عشق سابقتان باشید غیر ممکن نیست. اما برای بهبود اوضاع هر دوی شما نیاز دارید، مدتی تنها شوید تا راجع به گذشته خودتان فکر کنید و ببنید در صورت برگشت به رابطه قبلی، چگونه باید رفتار مناسبی داشته باشید.

اصولاً هنگام رنج بردن از دلتنگی بعد از جدایی، دوست داریم اتفاقات گذشته را مطلوب‌تر از واقعیت حقیقی آن ببینیم. شما باید به خاطرات خوش گذشته رابطه به نیکی یاد کنید نه به عنوان نشانه‌ای مبنی بر اینکه شما دوباره با هم خواهید بود.

همچنین برای اینکه بتوانید از عشق قبلی‌تان دست بکشید، نیازی نیست از او یک شخص ترسناک بسازید، فقط لازم است  به یاد داشته باشید که خصوصیات رابطه شما چگونه بود که درنهایت منجر به اتمام رابطه شد.

 

دلتنگی بعد از جدایی

 

دلتنگی بعد از جدایی چقدر طول می کشد؟

ممکن است درمان دلتنگی بعد از جدایی، یک فرآیند پرزحمت و طولانی باشد اما شما می‌توانید با درخواست کمک از یک مشاوره روانشناس به خوبی با شکست عشقی خود مقابله نمایید. بهتر است از گام‌هایی که در بالا اشاره کردیم پیروی کنید تا بتوانید به همان اندازه حس بهتری داشته باشید. فراموش نکنید که تلاش شما برای بهبود رابطه پایان یافته گذشته، فرآیند بهبود دلتنگی بعد از جدایی را به تأخیر خواهد انداخت، پس حواستان باشد به دام این تله گرفتار نشوید.

زمان مشخصی برای اینکه فردی پس از جدایی به حالت سلامت روان بازگردد، وجود ندارد. بنابراین با حر‌ف‌ها و احساساتی همچون؛ حال شما باید تا الان بهتر می‌شد، خود را تحت فشار قرار ندهید. یادتان باشد هیچ ” بایدی” در طول این فرآیند به شما کمک نخواهد کرد.

ممکن است هر زمانی که به عشق سابقتان فکر می‌کنید دچار احساس دلتنگی و پشیمانی شوید و این حس کاملاً طبیعی است. اما اگر شما به این احساسات توجه نکنید، به مرور زمان کم‌رنگ می‌شوند و شما به سمت جلو و بهبود حرکت خواهید کرد.

دسته‌بندی‌ها: ارتباطی ازدواج روابط مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *