خدمات مشاوره حضوری و نوروتراپی با رعایت فاصله گذاری اجتماعی هوشمند در دسترس است. استفاده از ماسک الزامی است.

به راحتی مشاوره بگیرید
همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.

درمان اختلالات خواب با نوروفیدبک

مقدمه:

شب هایی بوده است که تا صبح نتوانسته ایم به خوبی بخوابیم .  این مسئله ما را بسیار آزار داده است، به خصوص وقتی در روز بعد انرژی و حوصله کافی برای انجام کارهای روزمره را نداریم. احساس خستگی و ناتوانی می کنیم. با این حال این بی خوابی ممکن است برای مدتی کوتاه باشد و در روزها و ماه های بعد به مرور از بین برود. اما در صورتی که این بی خوابی، بد خوابی، از خواب پریدن و داشتن خواب های آشفته و نا آرام برای مدت زمان کوتاهی نباشد و از بین نرود، باید به آن به چشم یک مسئله جدی نگاه کنید. زیرا می تواند موجب بروز اختلالات جدی تر در روند زندگی تان شود.

خواب نرمال در طول روز بایستی بین 7 تا 8 ساعت باشد.  به طوری که جسم و مغز انسان بتواند استراحت کند تا بتواند عملکرد خود را بهبود بخشد. اما در صورتی که میزان خواب فرد از این کمتر باشد، می تواند موجب بروز اختلالات و عوارضی در سلامتی وی شود.  حتی تاثیر بدی رو روح و روان و خلق و خوی فرد بگذارد. به همین دلیل اگر اختلالات خواب را جدی نگیرید یا به دنبال درمان آن نباشید روز به روز وضعیت بدتر خواهد شد. اما یکی از روش های نوین درمان اختلالات خواب استفاده از روش نوروفیدبک می باشد، برای اینکه با این روش و تاثیر آن بر بی خوابی بیشتر آشنا شوید با ما همراه باشید.

درمان اختلال در خواب

اختلالات خواب:

بی خوابی یکی از شایع ترین اختلالات خواب می باشد و می توان آن را به چند دسته تقسیم کرد:

مشکل در شروع خواب: 

در این حالت فرد در حالی که مدت بسیار طولانی در رختخواب مانده است ولی خوابش نبرده است. این وضعیت بسیار آزار دهنده می باشد.

مشکل در تداوم خواب:

در این حالت، فرد زود به خواب می رود ولی چندین بار از خواب می پرد و بیدار می شود.

زود بیدار شدن:

در این حالت فرد زود به خواب می رود اما زودتر از موعد از خواب بیدار می شود. در حالی که بدنش هنوز خسته است و خواب و استراحت کافی به دست نیاورده است.

پر خوابی:

پر خوابی یکی دیگر از اختلالات خواب می باشد، پس اختلالات خواب فقط مربوط به کم خوابی نیست. فردی که مبتلا به پر خوابی است، در طول روز مدام خواب آلود، کسل و خسته است. در نتیجه تمرکزی روی کارهایش ندارد. حتی کوچک ترین و راحت ترین کار ها را به سختی انجام می دهد و بیشتر ساعات روز و شب را در خواب به سر می برد.

علل و عوامل اختلالات خواب:

یکی از اصلی ترین و ابتدایی ترین دلایلی که برای اختلالات خواب مطرح می شود تنظیم نبودن برنامه خواب فرد است. یعنی اینکه فرد در ساعت نامناسبی می خوابد و بیدار می شود. یک شب دیر می خوابد و شب بعد زودتر.. این روند نامنظم به مرور موجب ایجاد اختلالات خواب می شود.

یکی دیگر از دلایلی که برای اختلالات خواب مطرح می شود، می توان به مصرف داروهای متفاوت اشاره کرد. همان طور که می دانید بعضی از داروها موجب خواب آلودگی می شود و در نتیجه به شما احساس کسلی و خستگی می دهد.

یکی دیگر از دلایل مهم اختلالات خواب که بسیار هم مهم است به استرس و اضطراب برمی گردد. این مشکلات روحی روانی نیز از دلایلی است که می تواند به فرد خوابی نا آرام بدهد.

اما چگونه این اختلالات خواب را بهبود ببخشیم؟

روش نوروفیدبک یکی از روش های نوین برای درمان اختلالات خواب می باشد. این روش با اندازه گیری، کنترل و آموزش امواج مغزی سعی دارد توانایی افراد را در تنظیم عملکرد مغز هایشان افزایش دهد. در این روش نیازی به مصرف داروی خاصی ندارید و عوارضی هم به دنبال ندارد.

نوروفیدبک چگونه انجام می شود؟

نوروتراپیست با استفاده از ژل مخصوص، یک سری از الکترود های مخصوص را به سر شما وصل می کند.  شما به عنوان مراجعه کننده تنها لازم است به مانیتور روبروی خود نگاه کنید. سپس قواعد بازی را به ترتیب رعایت کرده و جلو می روید. هر بار که بازی را به درستی انجام دادید، یک امتیاز دریافت خواهید کرد. به مرور مغز با این روش تعلیم می بیند و می آموزد که به درستی عمل کند و در نتیجه اختلالات مغز بهبود پیدا می کند.

درمان اختلالات خواب با نوروفیدبک با خردسالان:

اختلالات خواب در کودکان می تواند مواردی از جمله: شب ادراری، راه رفتن در خواب، صحبت کردن در خواب، ترس در خواب و اضطراب برای خوابیدن و کابوس های آزار دهنده باشد. برای درمان اختلالات خواب در کودکان بایستی از یک روش بدون عوارض و بی خطر استفاده کرد. روش نوروفیدبک به عنوان یک روش موثر و بی خطر برای درمان اختلالات خواب مطرح می شود. این روش می تواند تنها با ورزش دادن مغز و متعادل سازی، تغییر و تقویت سلول های مغزی به بهبود مشکلات خواب کمک کند و بسیار موثر واقع شود.

 

اختلال در خواب در خردسالان

 

درمان اختلالات خواب با روش نوروفیدبک در بزرگسالان:

این روش برای بزرگسالان نیز تاثیر شگفت انگیزی به دنبال دارد و در حقیقت زمان طلایی برای استفاده از روش نوروفیدبک در سنین بین 4 تا 45 سالگی می باشد. اما این به این معنی نیست که فرد نمی تواند در سنین بالاتر هم از این روش استفاذه کند. بلکه این روش برای تمامی سنین مناسب بوده و میزان تاثیر گذاری آن بین افراد فرق می کند و بستگی به توانایی یادگیری مغز هر نفر دارد.

روش نورفیدبک برای درمان اختلالات خواب تا چه حد موثر می باشد؟

این روش به عنوان یک مربی برای مغز عمل می کند. به مغز کمک می کند تا بتواند به بهترین شکل عملکرد خود را تنظیم کند. حتی به گفته افرادی که این روش را تجربه کرده اند، پس از مدتی خودشان به این توانایی دست پیدا کرده اند تا امواج مغز خود را تنظیم کنن.. پس به تاثیر گذاری این روش باور داشته باشید زیرا تا به حال به کرات تاثیر شگرف آن روی مشکلات روحی روانی ثابت شده است.

 

نوروتراپی در اختلال در خواب

 

نوروفیدبک موثر در درمان بیماری ها و اختلالاتی از جمله: استرس بعد از حادثه، اضطراب، افسردگی، استرس، خشم، اعتیاد، اسکیزوفرنی، صرع، زوال عقل، خستگی بیش از حد و بیش فعالی.

برای دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درمان و بهبود اختلالات خواب و مشکلات روحی روانی با استفاده از روش نوین نوروفیدبک با تیم متخصص ما در ارتباط باشید.

با آرزوی تندرستی.

دسته‌بندی‌ها: مقالات نوروتراپی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *