خدمات مشاوره حضوری و نوروتراپی با رعایت فاصله گذاری اجتماعی هوشمند در دسترس است. استفاده از ماسک الزامی است.

به راحتی مشاوره بگیرید
همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.

ایا میدانید مناسب ترین سن برای اقدام به درمان با نوروفیدبک چه سنی است؟

مقدمه:

شاید برای شما هم روش نوروفیدبک اسمی باشد که چیزی درباره آن تا به حال نشنیده اید. البته اکثر سوالاتی که در مورد نوروفیدبک پرسیده می شود, درباره مدت ماندگاری آن، نحوه درمان، چگونگی درمان بیماری ها و غیره می باشد. یکی از سوالات مطرح در زمینه نوروفیدبک در مورد سن مناسب درمان با نوروفیدبک می باشد.  ما در این مقاله سعی داریم به ارائه اطلاعاتی در این مورد بپردازیم. در حقیقت با استفاده از روش نوین نورفیدبک می توان یک سری از اختلالات روانی و عصبی را از طریق مغز بهبود بخشید. این روش نوین امروزه مورد تایید پزشکان و کارشناسان در سراسر دنیا قرار گرفته است. درمان با نوروفیدبک میتواند در دمان  مشکلات عصبی و روانی موثر باشد. اما سن مناسب برای این کار چه زمانی است؟ برای پاسخ به این پرسش با ما همراه باشید.

نوروفیدبک چیست؟

 در واقع نوروفیدبک روشی است که پس از سال ها تحقیق و مطالعه دانشمندان را به این نتیجه رسانده که با استفاده از این روش می توان به صورت هوشیار و آگاهانه عملکرد مغز را کنترل کرد. جالب تر این است که این روش می تواند در درمان یا بهبود حافظه هم موثر باشد. اما آیا این موضوع حقیقت دارد؟

بله حقیقت دارد. زیرا مغز انسان ذاتا عضوی آموزنده است و توانایی تغییر و یادگیری دارد. روش نوروفیدبک از همین قابلیت ذاتی مغز انسان در جهت بهبود بخشیدن به عملکرد مغز استفاده کرده است.

این روش عوارض بسیار کمی دارد که در برابر مزایای بزرگ و با ارزش آن، بسیار ناچیز می باشد.

نوروفیدبک

اما سوال اینجاست؛

سن مناسب برای درمان نوروفیدبک چه سنی است؟

بهترین سن برای استفاده از روش نوروفیدبک در سنین 5 تا 6 سالگی برآورد شده است. در واقع بهتر است که این روش در سنین 5 تا 6 سالگی و بالاتر مورد استفاده برای درمان اختلالات عصبی قرار بگیرد.

مناسب ترین سن برای درمان با روش نوروفیدبک,به ویژه در افراد دارای بیش فعالی یا ADHD در سنین دبستان می باشد . در این سن می تواند کمک شایانی به بهبود اختلالات کند تا در بزرگسالی فرد از این موضوع رنج نبرد.

البته این به این معنی نیست که نورفیدبک تنها منحصر به دوران کودکی و خردسالی می باشد. بلکه این روش هم در کودکان و هم در بزرگسالان مورد استفاده قرار می گیرد. ولی بسته به سن و سال فرد شرایط انجام این روش می تواند متفاوت باشد.

میزان اثر بخشی نوروفیدبک به عوامل و فاکتور های متفاوتی بستگی دارد؛ از جمله: سن بیمار، تعداد جلساتی که جهت درمان با روش نورفیدبک طی می کند و همچنین نوع بیماری فرد وابسته می باشد.

برای دریافت مشاوره بیشتر در مورد این روش و سن مناسب آن می توانید با مشاوران و کارشناسان ما در ارتباط باشید.

اختلالات بیش فعالی؛ یکی از شایع ترین اختلالات در دوران کودکی:

این اختلال یکی از شایع ترین اختلالات مربوط به دوران کودکی و دبستان می باشد که هم کودک و خانوده اش را آزار می دهد؛ برای درمان این اختلال در سنین کودکی می توانید با استفاده از روش نوروفیدبک اقدام کنید.

کودک بیش فعال ممکن است تمرکز کافی روی شنیده ها و اعمال دیگران و خود نداشته باشد بنابراین احتمال دارد در حین حل تمرینات یک سری سوالات را جا بیندازد یا اینکه مدام وسایل خود را گم کند، و کارهایش را بدون فکر کردن انجام دهد؛ این رفتار ها مربوط به کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی کمبود تمرکز است.

در حالی بعضی از کودکان مبتلا به بیش فعالی به شکل آزار دهنده ای پر جنب و جوش هستند.

اختلال بیش فعالی با استفاده از روش نوین نوروفیدبک قابل درمان است اما سن طلایی برای درمان با این روش چه زمانی است؟

به عقیده کارشناسان و پزشکان حوزه مغز و اعصاب و همچنین بنا به بررسی های صورت گرفته گفته می شود که مناسب ترین سن برای درمان بیش فعالی در کودکان با روش نوروفیدبک سن 12 سالگی می باشد.

در چه شرایطی می توان از نوروفیدبک استفاده کرد؟

از این روش می توان در شرایط متفاوتی بهره برد. زمانی که حس می کنید تمرکز کافی را ندارید یا اینکه مشکلاتی در یادگیری یا به خاطر سپردن پیدا کرده اید، زمانی که نشانه هایی از افسردگی احساس می کنید، برای درمان سردرد های تنشی و میگرنی و… می توان از این روش استفاده کرد. پس روش نوروفیدبک صرفا برای درمان اختلالات جدی و پیشرفته نیست. در مقاله های بعدی در این مورد مفصل تر صحبت خواهیم کرد. همراه ما باشید.

برای دریافت اطلاعات و مشاوره در زمینه روش نوروفیدبک با کارشناسان متخصص ما در ارتباط باشید. منتظر نظرات و سوالات شما هستیم.

دسته‌بندی‌ها: نوروتراپی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *